7 Eylül 2012 Cuma

Fifa Manager 11 Oyunu

Fifa Manager 11


Sonunda beklenen oyun, FIFA Manager yeni özellikleri ve 10 yıllık uzmanlığı ile geliyor. Tarihi kesin olmasa da ekim ayında çıkacağı söylenmekte. EA Sports, popüler menajerlik serilerinden biri olan FIFA Manager'ın 2012 versiyonunu geliştirdiklerini kesin olarak doğruladı. Oyunun yapımcılarından Gerald Köhler, bu yapımla birlikte seriye yeni bir soluk kazandırmak istediklerini ve gerçekçi bir oynanabilirlik yakalayabilmeyi amaçladıklarını söyledi.


FIFA Manager 11, birçok yenilik ve geliştirme ile beraber gelecek. Yapılacak iyileştirmelerden bazıları oyunun taktik sisteminde, transferlerde ve online (çevrimiçi) oyunda gerçekleştirilecek. Derbiler de unutulmamış. Bunun için maçlara özel yenilikler kazandırılmış.

Electronic Arts, 3D yapılan maçlarda görüntüyü bir televizyon yayını gibi yapılmış. Bu da maça ayrı bir keyif ve his veriyor.

Futbolcu transferleri 3 tane görüşmeye çıkarılmış (eskiden ilk takıma verilecek para sonrada oyuncu kontratı konuşulurdu).

1:Takımla anlaşılıyor
2:Oyuncunun Maaşı
3:Oyuncunun alacağı bonuslar



Maçların başlamasından önce karışılacak takımlardan ev sahibinin şehri hakkında bilgiler verilmiş.

Oyuncu sekmelerinde uzun şut, koşma, çalım gibi özelliklerin gelişmesini işaretleyebiliyorsunuz. Böylece oyuncuyu nasıl kullanmak istiyorsanız özelliğini de ona göre ayarlayıp daha verimli kullanabiliyorsunuz.

Alacağınız futbolcunun güçlü ve zayıf özelliklerini bilmiyorsanız artık bunlara ayrıntılı bir şekilde bakabileceksiniz. Oyunda 40.000 kişilik bir değerlendirme sistem bulunmakta.

Serinin yeni oyunu ile ilgili yapılan açıklamada "action-card" sisteminde de büyük yenilikler olacağı belirtildi ancak detay verilmedi.

Fifa Manager 11’de oyuncunun nerede topa hamle yapacağı ve kimin saldırı başlayacağı gibi özellikleri belirleme olanağı sunulmakta.

Maç başlarken iki takım içindeki en güçlü oyuncu maçın merkezinde yer almakta ve bunu maç öncesi göstermekte. Böyle siz de merkezdeki oyuncuyu görerek ona göre taktik geliştirebiliyorsunuz.

Yapımcılar, tecrübeli FIFA Manager kullanıcıları için daha derin, oyunu ilk defa oynayacaklar içinse daha kolay alışılan bir oyun vadediyor.

Kaynak: merlininkazani.com

Köprü tasarımı oyna

Köprü tasarımı oyunu. Güzel bir oyun daha sizlerle. Desing your bridge ( Sol üst Köşedeki) ye basıp köprümüzü kuruyoruz. Sonra Test your bridge (Sol üst köşe) ye basıp test ediyoruz. İyi Oyunlar

5 Eylül 2012 Çarşamba

Championship Manager 2012 İndir

Championship Manager 2012 İndir Demo


CM 2012′da Turkcell Süper Lig’in yanında Bankasya 1′inci ve 2′nci Ligleri’nin de lisansı alınmıştır. Championship Manager 2012 gerçek hayatta olduğu gibi managerlik yapmamızı sağlamaktadır. CM 2012‘ da 10000 üzerinde takım, 100 000 üzerinde futbolcu bulunmaktadır. Oyuna bir çok yenilik eklenmiştir. Futbolcuların sahaya inmesi, grafikler ve futbolculara eklenen 70 fazla özellik oyunda bulunan yeni özelliklerdir.

Oyunu İNDİR

Altın Madeni oyna

Altın madeni oyunu