16 Mart 2012 Cuma

Mısır Yapboz Oyunu

Mısır Yapboz Oyunu


Dedektif Oyunu Oyna

Dedektif Oyunu Oyna


Kütüphaneden Kaçış - Oda Oyunu

Kütüphaneden Kaçış - Oda Oyunu


Gercek Makyaj Oyunu Oyna

Gercek Makyaj Oyunu Oyna





Bockade Bitz

Bockade Bitz - Oyunu Mouse ile oynayabilirsiniz..



Bebek Bakıcısı Oyunu Oyna

Bebek Bakıcısı Oyunu Oyna


Hindi Fırlatmaca Oyunu

Hindi Fırlatmaca Oyunu - Mouse ile oynayın.


Fireman

Fireman - 1 veya 2 kişilik oynanabilen bir oyun en başta seçiminizi yaptıktan sonra oyundaki oyuncu sayısınıda ayarlayabiliyorsunuz. (birden üçe kadar) oyundaki amaç kutuları patlatıp çıkan puan veya ekstraları toplamak en sonundada rakibinizi yada rakiplerinizi bıraktığınız bombalarla yok etmek. DİKKAT kendi bombanıza yakalanmayın! Yönlendirme tek kişi : 4 yön okları ile hareket edilir Ş ilede bomba bırakılıyor.çift kişi : W,A,S,D ile hareket edilir yukarda 1 sayısının solundakiyle bomba bırakılır.





Avatar Yolu

Avatar Yolu
Yön tuşları ile oynayabilirsiniz oyunu..
1 Tuşu: Normal Doldur 2 Tuşu: Yukarı rampa 3 Tuşu: Aşağı rampa1 2 3 Tuşlarını kullanarak boşlukları gerektiği gibi doldur, seçtiğin tuşa arka arkaya hızlıca basmalısın. Ne kadar hızlı olursan o kadar senin için iyi olur.

14 Mart 2012 Çarşamba

Boks Oyunu Oyna

Boks Oyunu Oyna - Muthiş bir boks oyunu yön tuşları ve a-s-d tuşları ile oynayın.



Battle Royale Oyunu Oyna

Battle Royale Oyunu Oyna
Tankı yön tuşları ile hareket ettirin, S tuşu ile ateş edin. İyi eğlenceler


Süper Küre Oyunu Oyna

Süper Küre Oyunu Oyna



Avatar - The Last Airbender: Fortress Fight 2

Avatar - The Last Airbender: Fortress Fight 2 1 kişi ya da 2 kişi seçeneğinden hemen sonra Su,Dünya ya da Ateş Uluslarından birini seçiyorsunuz ve oyun başlıyor.Amaç: düşman kalesine mancınıklarla saldırıp yok etmek. Tabii ki bu arada kendi kalenizide korumayı ihmal etmemelisiniz. Açınızı belirleyin ve atışınızı yapın.







Taşıyıcı Oyunu Oyna

Taşıyıcı Oyunu Oyna

Oyunu yön tuşları ile oynayabilirsiniz. Önünüze çıkan engellerden kaçın.





12 Mart 2012 Pazartesi

Uzay Yarışı Oyunu

Uzay Yarışı Oyunu

Yön Tuşları ile Oynayabilirsiniz..





Tenis Oyunu Oyna

Tenis Oyunu Oyna
Keyifli ve gelişmiş bir tenis oyunu, turnuvaya hemen başlayın.
Kontroller : Yön tuşları ile sağa sola ileri hareket, space tuşu ile vuruşu yap





Star Wars Oyunu

Star Wars Oyunu
Mouse ile oynayabilirsiniz.




Robin Hood Oyunu Oyna

Robin Hood Oyunu Oyna

Ok'unuz ile şovalyelere karşı gelin.

Kontroller : Yön tuşları ile hareket, space ile ok atma.





Masa Tenisi

Masa Tenisi





Golf Oyunu Oyna

Golf Oyunu Oyna - Mouse ile oynayabilirsiniz.





Atv Yarisi Oyunu

Atv Yarışı - Oyunumuzu yön tuşları ile oynayabilirsiniz.





11 Mart 2012 Pazar

Sue Puzzle - 2

Sue Puzzle - 2

Sue Puzzle Oyunu Nasıl Oynanır: Mouse'unuz ile sue puzzle parçalarını sürükleyerek yan yana getirip birleştirin, uyumlu parçalar otomatik birleşip tek parça olacaktır. Sue ile erkek arkadaşının fotoğrafını bu 16 parçalı puzzleda oluşturun.




Sue Puzzle Oyunu

Sue Puzzle Oyunu

Mouse'unuzu kullanarak puzzleın parçalarını birleştirin, uyumlu parçalar otomatik olarak birleşerek tek parça haline gelecektir. Sue'nun bu şirin etekli fotoğrafını 16 parçalı puzzleda oluşturun.




Cubedelic

Cubedelic

Oyunda, 3 ve 3'ten fazla yan yana duran aynı renkteki kutulara tıklayarak eliyorsunuz. Ve kalanlar o boşluğu dolduruyor. Bu yüzden önce hangi grubu elemeniz konusunda iyi düşünmeniz gerekiyor. Oyunda kutu sildikçe sağdaki kırmızı çizgi dolacaktır, ve her dolduğunda size sağda POW yazan yerde bonus hediye verecektir. Bu hediyelere tıkladığınızda (bonus hediyeleri ana menüde help'e tıklayarak görebilirsiniz) işlevine göre iş yapar. Bazıları her kutuyu aynı cins yapmaya yarar, ard arda tıkladıkça her renk tek renge döner. Bazı bonuslar ekstra puan verir, bazıları da oyunu hızlandırır veya yavaşlatır.





Dooms Day

Dooms Day Oyunu Nasıl Oynanır: "play"e tıkladıktan sonra sağda kayan bir menü açılacak. O menüde tüm haritalar oyunun başında olduğunuz için kilitlidir, sadece bir tanesini seçebilirsiniz. Dağlı olan resme tıklayın ve o haritada oyun başlasın. Siyah çöp adam sizsiniz. Adamınızı ok tuşlarıyla hareket ettiriyorsunuz. a tuşu ile ateş/yumruk atıyorsunuz, s tuşu ile yerde yuvarlanıyorsunuz, d tuşu ile hem elinizdeki silahı atabiliyorsunuz hem de tanka binip inebiliyorsunuz. Tanktayken a tuşu ile ateş edin, yukarı ve aşağı ok tuşlarıyla namluyu hareket ettirin. Kısaca kendinizi gösterin




Manken Giydirme

Manken Giydirme

Manken Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır: Önce mankenin üstündeki kıyafetleri çıkarın, ve askılıktan en güzellerini seçip giydirin. "complexion" başlıklı renklerle mankenin ten rengini seçin, "lipstick" ile ruj rengini seçin, "hairstyle" ile saç stilini ayarlayın. Manken moda çekimi için hazır olsun