1 Ocak 2011 Cumartesi

Premier Ligi Oyunu

Mouse ile oynuyoruz. Atacağımız yeri seçtikten sonra mause sol click basıyoruz. Futbolcu hareketlenince Power en yüksek seviyede ikince defa mouse sol click ve gol :) İyi Oyunlar


Kardan Adam Yapma Oyunu

Kış aylarının vazgeçilmezi kardan adamı sıcacık evinizden yapın süsleyin. İşte sizlere kardan adam süsleme oyunu. Sol menulerden kardan adamımızı dilediğimiz gibi süslüyoruz. İyi oyunlar


Super Golcu Oyunu

İşte sizlere süper golcu. Oyunu Mouse ile oynuyoruz ve değişik hareketlerle golleri sıralıyoruz. Haydi bakalım golleri atalım.


Sokak Penalticisi Oyunu

İşte sizlere süper bir oyun daha. Hepimiz futbolu sokaklarda öğrendik. Oyununuda sokaklarda oynamalımıyız. Golleri atın kararı siz verin. İşte sokak penaltıcı oyunumuz


Minik Penaltici Oyunu

Minik kaleciye gol atmanız gerekiyor. Yapabilirmisiniz ? Mouse ile topu nişanlayın ve golleri sıralayın. Başarılar


31 Aralık 2010 Cuma

Kılıç Savaşı Oyna

Kılıç Savaşı Oyna. Oyunu 1 veya 2 kişi olarak oynayabilirsiniz. Tuşlar: 1. oyuncu "YÖN TUŞLARI", "BACKSPACE" (GERİ TUŞU), 2. Oyuncu: "R F G D S" tuşları ile dövüşebilirsiniz. İyi Oyunlar.


Tekken Oyna

Tekken Oyna - Meşhur tekken oyunu. How to play'e basarak hangi tuşlar ile oynayabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Dilerseniz 2 kişil oyunu oynayabilirsiniz. İyi Oyunlar.


27 Aralık 2010 Pazartesi

Formula 1 Oyna

Formula 1 oyunu oyna. Heyecanın kesilmediği yarış formula 1'in flash oyununu oynamak istemezmisiniz. İşte formula 1 oyunu



Fifa Oyna

Fifa oyunu oyna. Pc'de vazgeçemediğimiz oyun fifa oyununun flash versiyonu. Sizde oynamak istemezmisiniz.




26 Aralık 2010 Pazar

Amerikan Güreşi Oyna

Amerikan güreşi oyunu oyna. Vazgeçilmez ve bir o kadar da eğlenceli bir güreş olan amerikan güreşinin oyununu oynamak istermisiniz. "I O P" ve yön tuşlarıyla oynanıyor. 2 kişilik ve tek kişilik seçenekleri var.




Bilardo Oyna

Bilardo oyunu oyna. Bilardo tutkunları için güzel bir oyun. Başından kalkamayacağınız bu bilardo oyununu dilerseniz 2 kişik oynayabilirsiniz. İyi Oyunlar.



Bowling Oyna

Bowling Oyunu oyna. En güzel oyunlar ile yine karşınızdayız. İşte sizlerin vazgeçemeyeceği güzel bir bowling oyunu daha. Oyunu mouse ile oynuyoruz. Mouse'a bastıktan sonra ileri iterek bowling topumuzu atıyoruz.